“Passi el que passi”, de Robert Bellsolà

Us presento el tràiler del que serà la nova pel·lícula del cineasta gironí Robert Bellsolà. Amb Passi el que passi, Bellsolà intenta promoure un projecte 100% independent -“un film indie català rodat sense subvencions”, es defineixen- i que és una aposta pel cinema en format comèdia sense complexes. Una mena d’aposta pere evocar la comèdia  italiana dels anys 60, recuperant el neorealisme en clau d’humor per intentar divertir l’espectador. Amb una trama que lliga les vivències d’un matrimoni amb fills que vol mantenir sexe, però que el seu entorn li impedeix contínuament. El realitzador gironí, sense la necessitat de fer una gran inversió (són temps difícils per trobar finançament) i aprofitant-se de la tecnologia per reduir despeses, està ara en la fase de post producció i la pel·lícula ja es podrà veure a  finals d’any. Amb actors professionals com Marcel Tomàs, Passi el que passi està rodada a la ciutat de Girona i els seus exteriors, i és produïda per Aiguaviva Films.

Música / Skinny Genes # Eliza Doolittle

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?