Comença el concurs #FiresGirona

Avui és el dia que comença aquest primer concurs pioner a Catalunya i Girona. Amb aquesta edició de les Fires de Girona 2010 encetem aquest projecte amb la il·lusió dels qui ens heu transmès el vostre suport per la iniciativa i al mateix temps les vostres ganes de participar-hi. Com que no ens hem establert fites, ni sabem quina pot ser la vostra resposta, de moment, ja ens sentim molt esperançats i agraïts pel suport de l’Ajuntament de Girona. És un projecte que ens ha il·lusionat perquè hibrida les noves tecnologies, les persones i la mateixa ciutat, en un dels moments de més esplendor de l’any.

Per això us animem a participar-hi. A fer fires, a gaudir de la ciutat i a potenciar Girona a internet a través del canal de microblocs Twitter, que cada vegada fa més les funcions de xarxa social. Els cinc membres del jurat ja estan preparats i nosaltres ens dedicarem a promoure les vostres imatges fins el darrer dia de fires, el diumenge 7 de novembre. Són onze dies per gaudir de tot el que passi a Girona i que vosaltres ens voleu fotografiar amb l’etiqueta o hashtag #FiresGirona. Tot sumat farà un relat, el primer relat de Fires Girona a la xarxa gràcies a tots i totes vosaltres.

Inici concurs: Dijous 28 d’octubre

Fi del concurs: Diumenge 7 de novembre

Anunci dels guanyadors: Dilluns 15 de novembre

Entrega dels premis: Divendres 19 de novembre. Hotel Nord1901 (19h)

Música / Far Far # Yael Naïm

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?