S’acaba el concurs #FiresGirona

by Eduard Batlle Rispau on 8 Novembre 2010

I amb els focs artificials sota la pluja donem per acabades les Fires de Girona d’aquest any i el primer concurs de fotos via twitter. Pendents del recompte definitiu, comptem per ara amb més de 275 fotos enviades amb el hashtag #firesgirona! Un cop més, gràcies a tots els que heu participat enviant-nos a @FiresGirona els vostres punts de vista i experiències, hem viscut tots/es més les Fires, com si tinguessim ulls a tot arreu i a tothora. Un projecte que durant deu dies ha intentat que les fires també tinguin visibilitat a la xarxa i ha fomentat la vostra participació per fomentar l’esperit 2.0. Dilluns de la setmana vinent anunciarem les tres fotografies guanyadores del concurs, que s’hauran decidit a través de les votacions dels cinc membres del jurat. I el divendres 19-N, l’entrega de premis a l’Hotel Nord1901, a partir de les 7 de la tarda.

Música / Wonderful Life # Hurts

{ 1 comment… read it below or add one }

elena Novembre 22, 2010 a les 21:41 pm

Quina il·lusió, aquesta la vaig fer jo!!
La veritat és que ha estat una iniciativa genial, que ens ha fet viure les Fires d’una manera diferent, més propera i sobretot amb la sensació de fgaudir-les tots junts!!!si si si, l’any que ve més i millor!!:D

Leave a Comment

Previous post:

Next post: