“Si funciona, canvia-ho”

L’emprenedor ha de ser un aventurer apassionat”, el titular de l’entrevista a Ferrer-Arpí a El Punt/Avui, amb motiu del llibre “Si funciona, cámbialo“, que ha escrit amb Franc Ponti. A continuació us complemento l’entrevista:

Com es diverteix?
Llegint, anant al cinema, anant a concerts rocks, viatjant, sortint amb amics, coneixent gent, davant l’ordinador, descobrint coses, aprenent coses, llegint el diari…. És que no sé què vol dir avorrir-se. Hi ha tantes coses per fer!
En que li agradaria innovar?
Ara, el meu moment ja no és el de fer sinó el de parlar. El que he de fer és conèixer i parlar. Són els joves els qui han de lluitar cada dia, demostrar la seva força, vigor i il·lusió. I jo el que he de fer als 66 anys és conèixer, parlar i no callar.
El consell que més aconsella?
Tingues el gust de l’aventura. Perquè la vida és una aventura, perquè la vida és tant una aventura que sinó ets aventurer, no faràs res a la vida. Viure és una aventura! Viure és una cosa que tu has de fer per primera vegada! Ningú ho farà per tu!
Sense saber què passarà demà.
Ningú pot viure per tu. Tu ets el primer que fas aquella per a tu. I això és una aventura! No saps com acabarà, si tindràs els recursos, si tindràs força, salut, aliances… El que no té el sentit de l’aventura íntegra, no sé com viu.

Música / Who I Am # Nick Jonas & The Administration

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?