Un gran Costa d’Els Amics de les Arts

by Eduard Batlle Rispau on 21 Novembre 2010

Des que el conec, a causa d’un podcast per al No En Sabem Res, que em sorprèn Eduard Costa per tot el que intenta innovar a través de les TIC amb Els Amics de les Arts. Anit, a l’Auditori de Girona, una prova més (per cert ahir, anant a taquilla, 1.200 persones, o sigui, ple). A la part final del concert, fent el joc amb els Manel, que al final va ser una comparació amb els U2, que Els Amics van voler connectar en ple concert via Skype amb un tècnic que era a Colòmbia, l’Albert Cortada “Curti”. Va ser una prova més de la devoció d’aquest grup per les TIC i les ganes d’atrevir-se i arriscar-se gairebé en cada concert. I a més, aquestes campanyes virals que duen a terme, el millor exemple és el cas de la Marta, els apropa encara més als seguidors. Ho fan bé perquè creuen en el canal i perquè, tal com van relatar fa poc en el parc de la UdG, és un mitjà que els ajuda a promoure el grup abans i després dels concerts. M’agrada com volen innovar i m’agrada l’enginy d’Eduard Costa.

Música / All Together Now # The Farm

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: