“La Marató” no té límits

 

Em sembla un resultat espectacular el que ha aconseguit La Marató de TV3 en aquesta edició del 2010: són 7.246.114 euros per destinar a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. És un record! Un mèrit haver aconseguit aquesta suma de diners en el context actual i haver involucrat tantes persones de la societat civil catalana. Quan noltes vegades es critica el col·lectiu per la seva manca d’implicació, La Marató aconseguix cada any que, gràcies a la suma de petites aportacions d’arreu del país, es pugui aconseguir un resultat excel·lent. Crec que fan molta falta en la nostra societat grans dosis de col·laboració i implicació per ajudar als qui més ho necessiten a través de la investigació, ara que el famós R+D+i pateix una retallada per les conseqüències de la crisi. I si, a més, es mediatitza cada any una causa encara s’assoleix una major conscienció social. Per tant, tenim un programa especial a TV3 i que cal potenciar any rere any perquè continuï fomentant la solidaritat, la investigació i les aportacions de la societat. En global, és la força del nostre territori. Va per a ells!

Música / Cry Cry # Oceana

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?