Pixar: Creativitat, innovació, rapidesa i èxit

Arran del debat originat ahir entre Jordi Llompart i Vicenç Asensio (l’apunt del sempre brillant Jordi Poater) en relació la crisi del sector audiovisual i el factor de la creativitat per intentar rendibilitzar un projecte empresarial, acabo de veure aquest vídeo de Pixar (Diario de Nunca Jamás) que, encara que sigui a gran escala,  resumeix que els temps actuals obliguen a saber treure el millor rendiment de les TIC, amb l’esperit de superar-se constantment. Aquest estudis californians aconsegueixen cada vegada millorar els seus productes, demostrant que és una companyia amb esperit innovador i que té en ment l’ADN guanyador del segle XXI: sigues ràpid, creatiu, innovador i rendible. I a més, hi suma l’èxit. I qui és el seu president? Steve Jobs.

Música / Run To You # Bryan Adams

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?