L’èxit de PS22 Chorus i el mèrit de Greg Beinberg

Suposo que serà com un somni per a ells. I se l’han guanyat gràcies a la música i l’aposta per la integració social. Els alumnes que formen part del PS22 Chorus, el centre públic número 22 de Staten Island a Nova York (amb classes que tenen una gran barreja ètnica i diferents graus socioeconòmics), han estat convidat a la gala dels Oscar de Los Angeles. Gràcies a l’impuls que ha donat el professor Greg Beinberg al centre des de fa 10 anys, els nens que formen el cor de música han vist com, gràcies a internet, les seves actuacions s’han anat fent globals fins a convertir-se en famosos. Va ser a través d’aquest vídeo de Viva la Vida penjat a YouTube que la seva actuació es va anar escampant per la xarxa fins a convertir l’escola en un model de referència en la lluita per la integració i la cohesió social.

Quan en la nostra societat calen exemples per intentar demostrar que es pot aconseguir la integració escolar amb plena normalitat, aquí tenim un cas que, tot i la seva gran rellevància, s’ha convertit en un bon model a seguir. A diferent escala i amb dosis de molta més crueltat, el mateix missatge va intentar transmetre la pel·lícula Precious. Així és que cal reconéixer el gran mèrit de Greg Beinberg i la seva aposta per creure en les noves tecnologies per obrir al món una escola pública: per donar llum a vides sense recursos.

Música / Imagine # PSS22 Chorus

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?