Update 6: Compartir, hibridar i innovar

Va ser interessat assistir divendres, per primera vegada, a un Update, que protagonitzen i lideren el tàndem Alfons Cornella i Antonella Broglia. Concretament, el 6. Va ser una pluja constant d’idees relacionades amb l’emprenedoria, l’economia, l’educació, la innovació i l’evolució de les TIC. Durant les deu píndoles, els ponents van presentar moltes idees de futur i al mateix temps van intentar divisar cap on van aquests temps tan canviants. Alquimisme innovador. A nivell global, van posicionar el lideratge de la Xina i van relatar un nombre important d’experiències que van destinades a fer un món més sostenible, solidari, hibridat i amb empreses d’internet que generaran benefici a base de la interacció de la seva oferta amb els usuaris. Em van interessar molt els reptes col·laboratius, tant entre usuaris com entre empreses i la voluntat de marcar tendència cap a un estil de vida més basat en compartir que no en el tenir. Visió de canvi de paradigma.

M’havien parlat sempre dels Update i ja tenir ganes de veure’n un en directe.  A banda de l’èxit d’omplir l’auditori Axa, elicito els organitzadors per aconseguir que un institut de Granollers hi fes assistir una classe sencera a través de la inquietud d’un professor. Sovint penso que els alumnes d’institut i universitaris no s’haurien de deixar escapar aquesta mena d’actes. El reptes de futur són i seran per a ells, però el compromís de present també és dels professors de fer-los sortir més d’aula. De fet, aquesta és una de les essències del Procés de Bolonya.

Música / I Can’t Stay # The Killers

PD: El nou repte de Google per facilitar la recerca a les vostres preguntes, Google Squared.

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?