Idees d’e-futur III

by Eduard Batlle Rispau on 2 març 2011

 El resum àudiovisual fet per l’Àngel Rufí del tercer esmorzar del cicle Idees d’e-futur amb l’emprenedor nord-americà Ronald Friedlander, que a través de l’empresa ReviewPro s’ha convertit en el referent mundial de la gestió online de la reputació dels hotels. Una bona oportunitat per entendre els posicionaments a la xarxa dels establiments, les tendències actuals i la visió que el futur passa per aprofitar el retorn que ofereixen els clients a través de les noves tecnologies. El proper acte que organitzarà Catalunya Valley dins el projecte del Clúster TIC-Media de Girona serà el dimecres 30 de març amb Genís Roca, que analitzarà el fenomen de les marques tant d’empreses com d’entitats i particulars a través del “boom” de les xarxes socials.

Be Sociable, Share!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: