El MIT Media Lab crea el logotip del futur

Trobo molt original i innovadora la idea que ha tingut el MIT Media Lab amb la creació del nou logotip que reflecteix la seva identitat visual (el post explicatiu). El MIT de Cambridge (Boston), que no deixa de sorprendre’ns, podríem dir que ha creat el logotip del futur, el concepte del segle XXI, on cada usuari o departament del centre pot demanar la creació de la seva pròpia imatge. Una idea trencadora i que engloba aquests nous conceptes de compartir i al mateix temps potenciar el poder de creació. Ho trobo atrevit i sensacional, adaptant-se als nous temps, en els quals són els usuaris els qui fan la marca. Tria, crea i divulga marca. El vídeo n’és un clar exemple i segur que servirà d’inspiració per a moltes altres companyies. Idea innovadora i concepte brillant, l’ADN del MIT.

Música / Slow Show # The National

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?