Apple, Twitter, Facebook, Nissan i Groupon

Què tenen en comú aquestes cinc grans companyies? Doncs que, per aquest aquest ordre, són les cinc empreses més innovadores del món segons el rànquing de Fast Company del 2011. Apple es manté líder i no és cap sorpresa. La companyia de Cupertino, malgrat el delicat estat de salut del seu líder, Steve Jobs, és un referent alhora d’encarnar els valors de la innovació, la creativitat i el talent. La famosa marca de la poma, que genera desig i admiració, és el gran exponent del sector TIC a escala global i supera altres companyies nord-americanes instal·lades a Silicon Valley com Twitter i Facebook. Google es troba en la sisena posició, amb llocs reservats a Foursquare (15), Intel (19), e-Bay (22), Linkedin (24), Amazon (27), IBM (29) i, per últim, Microsoft (37).

Entre el “boom” de les empreses tecnològiques, hi ha companyies de prestigi com Burberry (13), Nike (23), Pepsico (33), Univison (34), Samsung (43) i Pandora (44). La classificació evidencia un any més com les empreses creades a finals del segle XX s’han adaptat molt ràpid als nous temps tecnològics, amb canvis digitals, moviments ràpids, visió comercial global i màrqueting 2.0  i com han sabut entendre l’essència d’aquesta Revolució Digital.

Música / Slow # Rumer

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?