Foursquare vol ser 3.0

Arriba la nova versió 3.0 de Foursquare, que vol ser més actiu i servir de referència per als establiments i usuaris, amb la novetat de fer un historial de les entrades dels usuaris. Foursquare ha patentat un servi molt interessant i que s’ha convertit en un referent per promoure els establiments als mòbils dels usuaris. Sobretot, entre les grans ciutats i el públic cosmopolita. És per això que el seu servei només pot créixer i al mateix temps posicionar i fidelitzar les relacions empresaris-clients. I a més, amb el valor afegit que cada vegada intenta rendibilitzar-ne més els seus ús a través de les promocions i que és una eina molt interessant, especialment, per a la gent que viatja sovint. L’entrada de Mashable és, com sempre, un referent a la xarxa sobre les novetats TIC.

Música / In the Air # Phill Collins

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?