Pau Garcia-Milà i “Està tot per fer”

by Eduard Batlle Rispau on 11 Abril 2011

L’entrevista a Pau Garcia-Milà a El Punt (“Penso sempre en tot allò increïble de cada dia“), un referent d’emprenedoria al nostre país, per la creació del sistema operatiu eyeOS, basat en el concepte del “cloud computing”. Una trajectòria clarament adaptada als nous temps perquè en Pau ha assolit una ascenció molt brillant, amb repercussió a escala global i amb un model de negoci basat en les TIC i l’esperit de compartir. I amb llibre com el Està tot per fer, que segur que serà un èxit per Sant Jordi. En temps de crisi i dels “ni-ni” també hi ha joves com en Pau que cal valorar per potenciar els casos d’èxit i que ens poden ajudar a progressar i millorar.

Música / Rolling in the deep # Adele

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: