Instagram transforma la fotografia del mòbil

L’aplicació per a mòbils Instagram s’ha convertit ràpidament en un referent per als usuaris al mòbil que els agrada la fotografia (també amb web propi). Les diferents tonalitats que es poden aplicar a una imatge habitual (desenvolupament), permet que aquesta nova xarxa social comenci a causar sensació. Més enllà dels missatges instantanis de text que suposa Twitter, com a gran referent dels microblocs, Instagram aposta per la potència de la imatge per generar la interacció entre els usuaris que se segueixen. És una nova dinàmica més selectiva, específica i que guanya adeptes gràcies a la gratuïtat del servei, facil ús i els smartphones (entrevista recent a Kevin Systrom, CEO de la companyia). De fet, com la majoria. Instagram és, doncs, un nou producte adaptat als nous temps i que té cada vegada més adeptes a Catalunya. Molt recomanable!

Música / Why Can’t We # Asa

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?