Uns 8.000 milions de descàrregues “apps” el 2010

L’empresa d’investigació ABI Research assegura que el 2010 es van descarregar gairebé 8.000 milions d’aplicacions per a mòbils i tablets (apps) a tot el món, el que representa una mostra evident del seu èxit. El joc d’Angry Birds és una de les aplicacions de més èxit del món i es calcula que ha estat descarregada més de 100 milions de vegades i és només una part d’una indústria global que s’espera que arribi a un valor de més de 30.000 milions dòlars el 2015. I mentre tot aquest boom d’aplicacions per a mòbils i tablets no para de créixer, el debat és si el mercat ha de generar webs més potents i navegables per aquests aparells o bé s’ha de centrar en invertir més i promoure les aplicacions. De mitjana, cada aplicació té un mínim de dos mesos de fabricació i pot arribar als 30.000 euros.

Segons un informe de Juniper i GetJar, les xifres de les apps encara seran més espectaculars en els propers anys per l’ús del mòbil i tablet, i el progrés tecnològic de les aplicacions. Les dades que avança són les següents:

  • Es calcula que el 2012 les descàrregues arribaran als 50.000 milions.
  • El 2015 la indústria global d’aplicaciones valdrà 30.000 milions.
  • El 56% d’usuaris són homes i el 44% dones.
  • Les qui més utilitzen les apps són les persones de 25 a 34 anys, seguides per les de 34 a 44 anys i les de 18 a 24 anys.
  • El 75% creu que la qualitat de l’app li dóna un bonus de confiança a la marca que la crea.
  • El 73% dels usuaris ha descarregat aplicacions que tenen anuncis publicitaris.

Música / Don’t Give Up Africa # Bono & Alicia Keys

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?