Uns 8.000 milions de descàrregues “apps” el 2010

by Eduard Batlle Rispau on 15 Abril 2011

L’empresa d’investigació ABI Research assegura que el 2010 es van descarregar gairebé 8.000 milions d’aplicacions per a mòbils i tablets (apps) a tot el món, el que representa una mostra evident del seu èxit. El joc d’Angry Birds és una de les aplicacions de més èxit del món i es calcula que ha estat descarregada més de 100 milions de vegades i és només una part d’una indústria global que s’espera que arribi a un valor de més de 30.000 milions dòlars el 2015. I mentre tot aquest boom d’aplicacions per a mòbils i tablets no para de créixer, el debat és si el mercat ha de generar webs més potents i navegables per aquests aparells o bé s’ha de centrar en invertir més i promoure les aplicacions. De mitjana, cada aplicació té un mínim de dos mesos de fabricació i pot arribar als 30.000 euros.

Segons un informe de Juniper i GetJar, les xifres de les apps encara seran més espectaculars en els propers anys per l’ús del mòbil i tablet, i el progrés tecnològic de les aplicacions. Les dades que avança són les següents:

  • Es calcula que el 2012 les descàrregues arribaran als 50.000 milions.
  • El 2015 la indústria global d’aplicaciones valdrà 30.000 milions.
  • El 56% d’usuaris són homes i el 44% dones.
  • Les qui més utilitzen les apps són les persones de 25 a 34 anys, seguides per les de 34 a 44 anys i les de 18 a 24 anys.
  • El 75% creu que la qualitat de l’app li dóna un bonus de confiança a la marca que la crea.
  • El 73% dels usuaris ha descarregat aplicacions que tenen anuncis publicitaris.

Música / Don’t Give Up Africa # Bono & Alicia Keys

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: