Pau Garcia-Milà

És la foto final dels tres protagonistes del IX NITS (Negocis, Innovació, Tecnologia i Societat) d’anit. Pau Garcia-Milà, al centre, i Eduard Batlle i Jordi Àvila de l’empresa L’Ànec dels Pirineus. Va ser la combinació del novè NITS a l’Hotel Nord1901 i el post és per agrair-vos a tots els qui vau ser presents a la sala i vau omplir la capacitat. Gràcies! Són temps difícils, fins i tot cada vegada dibuixen un panorama més negre (les dades d’avui de l’INE són simptomàtiques), però el jove Pau Garcia-Milà és un cas d’èxit que mereix ser reconegut i escoltat. Jove, llançat, optimista i motivador… les dosis que reclamen aquests temps de canvis constants.

Crisi i atur, males vibracions. Però necessitem bones referències com el cas d’eyeOS per superar-nos i voler divisar un futur més esperançador, millor. I per què no? El seu relat és un clam a l’esperança: fresc, renovador, proper, afectiu i similar als que ens arriben de Silicon Valley. Ambició econòmica poca i ganes de compartir i progressar constantment, moltes. Les paraules de sempre atrevir-se al canvi, ser competitiu, amb producte ambiciós i ser global. Aquest és el camí. Gràcies Pau per la teva frescor, dosis d’avançar i als empresaris de L’Ànec dels Pirineus molta empenta per superar les adversitats administratives per poder sortir a competir internacionalment. Que les traves no frustin una empresa de futur.

Música / Por eso # Lagarto Amarillo

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?