Marck Johnson i Playing for Change

No deixa de sorprendre’m el projecte solidari de Mark Johnson amb la Fundació Playing for Change. Els seus vídeos són com petites obres d’art amb el lema de connectar el món a través de la música amb un esperit solidari: la seva missió de garantir que qualsevol persona amb el desig de rebre una educació musical que té l’oportunitat de fer-ho. Una idea original que néixer a través del contacte amb els més desafavorits, quan a través dels contactes amb comunitats de recursos limitats i un nivell de vida modest, van comprovar que estaven plens de generositat, calidesa, i sobretot que estaven connectats entre si per un fil comú: la música.

Uns anys després, Playing for Change funciona, agrada i té èxit a escala local i global i que aprofita el “feeling” de la música per arribar als internautes. El trobo apassionant com a projecte emprenedor i causa social. Són noves idees d’èxit per als nous temps.

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?