Record amb Bin Laden: 5.106 tweets per segon

Twitter s’ha convertit en el canal d’informació més instantani d’internet (descripció sobre les entranyes d’aquesta empresa amb seu a Califòrnia). El seu ús és espectacular i la seva progressió sembla no tenir límits: El missatge número mil milions va trigar 3 anys, 2 mesos i 1 dia en arribar a Twitter. Ara, triga només una setmana. Amb una mitjana de més de 150 milions diaris. Però és que amb una de les grans notícies d’aquest segle, com és la mort de Bin Laden, aquest canal de missatges va arribar al seu record: 5.106 tweets per segon just abans que Barack Obama pronunciés el seu discurs (la notícia al LA Times). Una xifra espectacular.

L’evidència del canvi de paradigma informatiu i la demostració -una vegada més- que la informació global ja està també a les mans dels usuaris. Especialment, als mòbils. Un tweet de Keith Urbahn, excap de personal per al també exsecretari de Defensa Donald Rumsfeld, va ser qui va donar la notícia. Impensable fa només una dècada quan, per exemple, ni twitter existia i la informació depenia del seu procés habitual. Ara, el canvi és imparable i el present i futur de la rellevància mediàtica passa per la quantitat de global que pot ser la informació a la xarxa.

Música / Don’t Stop the Music # Jamie Cullum

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?