Emprendre: el futur és ara

“A les escoles ja s’hauria de parlar d’emprenedoria”. Aquest és el titular de l’entrevista a El Punt a Francesc Fajula, director general de la Fundació Banesto. Una vegada més, un raonament optimista d’un emprenedor i directiu que, malgrat la crisi, aposta pel sector de les TIC com a sector emergent. L’actitud és la de ser global, actuar ràpid i potenciar les idees que puguin tenir èxit, ja des de la base: la dels joves amb inquietuds i ganes de progressar. Aquest esperit californià tan emergent i que a casa nostra passa per potenciar el talent que tenim, que el tenim!, però que ens cal dur una velocitat més d’acció, promoure encara més l’emprenedoria, valorar més les empreses amb futur i tenir una visió més global. Temps al temps.

Música / 1234 # Feist

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?