Privalia, demà al VI “Idees d’e-futur”

Ferran Güell, director global de marketing de Privalia, serà demà el convidat del VI Idees d’e-futur que organitza Catalunya Valley al Parc de la UdG, dins el cicle d’esmorzars-col·loqui per al Clúster TIC Media de Girona. Güell analitzarà el fenomen que ha causat la seva empresa en temes de comerç electrònic, amb una conferència que durà per títol Privalia i la reinvenció constant.

El segon apartat, el “So what”, serà conduït per David Martín, soci de Dídac Lee, en el portal de venda de material esportiu per internet Tradeinn. Aquesta empresa, que actualment fa el trasllat d’Ullà per instal·lar-se a Celrà, espera convertir-se en el web de referència a Europa a banda del canals que poseeixen les pròpies grans marques esportives.

Música | Sky and sand # Paul Kalkbrenner

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?