Nockin, We Watch the Match! i Wikiloc

Imatge dels tres reptes empresarials TIC que es van presentar divendres en el X NITS a l’Hotel Nord1901. La desena edició d’aquestes trobades va apostar per tres idees de caràcter global nascudes al Parc de la UdG i van ser Nockin, We Watch the Match! i Wikiloc. D’esquerra dreta són Pere Saurina, Montse Jordi i Toni Campos, que van exposar les idees de les seves empreses i afrontar el repte del finançament en temps de dificultats econòmiques i plans d’austeritat. I al mateix temps de fer-los viables des de Girona en temps de competivitat global. Tots tres van explicar les seves aventures inicials per arribar fins a un punt que són a les portes de fer el salt que desitgen, encara que la fase inversora també marca un abans i un després en aquests projectes.

Wikiloc, que estrena aplicació per a l’iPhone, és la més reconeguda i la més avançada. Nockin i We Watch the Match! estan en una fase similar, però comparteixen il·lusió per intentar fer un salt endavant i convertir-se en una realitat més sòlida. Però els seus relats, també són la confirmació que en l’àrea TIC s’ha d’aprendre a viure amb la incertesa econòmica constant, la idea de la globalitat i el repte de reinventar-se constantment per millorar les aplicacions i alhora saber trobar l’esperit 2.0 per compartir amb altres usuaris.

Música | Mr. November # The National

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?