Molt més enllà de les victòries, molt més

Hi ha altres maneres de celebrar una victòria. I aquesta imatge n’és la prova. Més enllà del triomf històric i majestuós del Barça d’ahir a Wembley, aquest Barça transmet uns valors que són els que han de perdurar en el temps. Moltes vegades ens calen exemples per demostrar què pot ser l’esport d’alta competició per transmetre a les futures generacions. Victòria imponent gràcies al gran talent i qualitat humana per la cohesió d’equip. I aquesta plantilla que lidera Pep Guardiola ho demostra. Aposta pel grup i els valors humans com a factors que també ajudin a donar el millor de si sobre el camp. I amb bases sòlides teixides des de la base, des de la fàbrica de La Masia, encara que també hi ha decepcions i fracassos, que també ajuden per progressar si es creu en el mètode.

I encara que es pugui perdre, com va passar a la final de Copa del Rei i l’any passat contra l’Inter, el grup està per sobre. Ho demostra el gest dels capitals Puyol, Xavi i Víctor Valdés amb Abidal. El francès va aixecar la merescuda copa a Wembley i va ser una victòria també humana, d’equip, de club, contra el càncer. I és que el futbol -el lema de les samarretes commemoratives-, però també com en la vida mateixa, et torna el que li donés. Gràcies Barça per creure en aquests valors!

Música | The Great Escape # Patrick Watson

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?