La combinació de l’ús de Flickr i Twitter

Són dos gràfics interessants creats per Eric Fisher (dels habituals a Fast Company) que mostra l’ús de les connexions a internet a través de Flickr, en color taronja, i Twitter, que apareix en blau. Les connexions també exposen que encara que Twitter és més recent que Flickr (2006 i 2008), el blau és cada vegada més present en els mapes. A Catalunya, per exemple, el domini de Twitter és aclaparador, així com en el conjunt de l’Europa.

On apareix el gràfic amb més constrastos és als Estats Units, on la costa est està dominada per Flickr, mentre que a l’Oest és el web de microblogs més famós del món. Una vegada superposats els colors, la valoració és que el creixement de Flickr pot tenir un aspecte més semblant als fongs brollant per tot el territori com si fos un bosc, mentre que Twitter s’assembla més a la propagació d’un virus, degut a què s’ha convertit en una plataforma de conversa.

Música | Monkey Man # Macaco & Michael Franti

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?