Model de negoci per aportar un valor


El vídeo resum del VII Idees d’e-futur amb el consultor Antoni Flores com a convidat al Parc de la UdG, a través de la creació audiovisual de l’Àngel Rufí. Flores va donar la seva opinió sobre la innovació a les empreses en aquest moment de canvi en els negocis, crisi, globalització i penetració de les TIC a escala global. L’apartat del “So what” va ser moderat per la periodista i responsable de continguts d’Infonomia Teresa Turiera.

El proper acte que organitzarà Catalunya Valley dins el projecte del Clúster TIC-Media de Girona serà el dimecres 28 de setembre, quan es torni a posar en marxa una nova temporada. Tenim diferents convidats i noves temàtiques per tractar i que esperem que us continuïn motivant per ser al Parc o bé seguir-ho i expressar-vos a través de canals com Twitter o Facebook. Moltes gràcies a tots/es pel vostre suport i assistència.

Música | Blue Beard # Band of Horses

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?