Agraïments pel retorn del TEDxGirona

by Eduard Batlle Rispau on 16 Juliol 2011

La primera sensació que he tingut en acabar la primera edició del TEDxGirona 2011 és que el territori i la seva gent et retornen el que tu li aportes… I amb escreix! Des de l’organització, després de l’atreviment de dur a terme aquest repte amb la marca TED, hem fet una valoració molt positiva de l’estrena, tant per la participació de la gent durant l’acte com per la resposta a través de la xarxa. I també, la valoració dels ponents. Hi ha aspectes a millorar i els tindrem en compte per a la propera edició.

És una satisfació personal haver participat en aquest acte pioner a casa nostra, importat dels Estats Units, per l’esperit de compartir i apostar pel talent, les idees, la innovació i els valors. Amb la marca que hem triat de “Creativitat”, hem volgut obrir ponències que hibridessin els valors del territori amb les temàtiques que té el nostre país: innovació, arquitectura, ciència, emprenedoria, coaching, solidaritat, gastronomia, dansa… El nostre ADN per no perdre la identitat.

Amb Ricard de Francisco i Anna Codina hem treballat durant mesos per intentar que TEDxGirona fos una marca més del territori i sabés fer brillar els seus referents en l’àmbit TIC. És per tot això que volem donar les gràcies a tots: el parc de la UdG, ponents, assistents, col.laboradors, tècnics, patrocinadors i els seguidors 2.0.

A tots moltes gràcies i fins el TEDxGirona 2012! Ja queda un dia menys i moltes idees per fer brillar.

Música | Fields of gold # Sting

Previous post:

Next post: