Agraïments pel retorn del TEDxGirona

La primera sensació que he tingut en acabar la primera edició del TEDxGirona 2011 és que el territori i la seva gent et retornen el que tu li aportes… I amb escreix! Des de l’organització, després de l’atreviment de dur a terme aquest repte amb la marca TED, hem fet una valoració molt positiva de l’estrena, tant per la participació de la gent durant l’acte com per la resposta a través de la xarxa. I també, la valoració dels ponents. Hi ha aspectes a millorar i els tindrem en compte per a la propera edició.

És una satisfació personal haver participat en aquest acte pioner a casa nostra, importat dels Estats Units, per l’esperit de compartir i apostar pel talent, les idees, la innovació i els valors. Amb la marca que hem triat de “Creativitat”, hem volgut obrir ponències que hibridessin els valors del territori amb les temàtiques que té el nostre país: innovació, arquitectura, ciència, emprenedoria, coaching, solidaritat, gastronomia, dansa… El nostre ADN per no perdre la identitat.

Amb Ricard de Francisco i Anna Codina hem treballat durant mesos per intentar que TEDxGirona fos una marca més del territori i sabés fer brillar els seus referents en l’àmbit TIC. És per tot això que volem donar les gràcies a tots: el parc de la UdG, ponents, assistents, col.laboradors, tècnics, patrocinadors i els seguidors 2.0.

A tots moltes gràcies i fins el TEDxGirona 2012! Ja queda un dia menys i moltes idees per fer brillar.

Música | Fields of gold # Sting

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?