Les notes de la Costa Brava

Dissabte a la nit vaig ser al concert de Sting al Festival Jardins de Cap Roig. I em vaig sentir un afortunat. Va ser un concert per recordar en una nit d’estiu que la Costa Brava ja ens té acostumats. Bon clima, a prop del mar, música en directe, estels en la negra nit, gastronomia de referència mundial amb el tast del Celler de Can Roca i un marc incomparable per escoltar les cançons. Sting va respondre en escreix i es va guanyar el nombrós públic que va omblir el recinte. Un èxit! I una combinació musical que va funcionar per la bona sintonia entre el cantant i l’Orquestra Simfònica del Vallès. La confirmació de la potencialitat que té la Costa Brava i la força de la música en festival amb tan prestigi com el de Peralada, el de la Porta Ferrada de Sant Feliu, el de Torroella… Són com punts de trobada de referència de l’estiu.

I dimecres ve un altre “gran” de la música: el mític Quincy Jones al Festival Castell de Peralada, que compleix 25 anys. Jones presentarà en exclusiva, a l’Estat espanyol, el projecte amb The Global Gumbo All Stars. I diumenge vinent serà un altre dia fort amb Mavis Staples al Porta Ferrada. Que no pari la música!

Música | The Secret Garden # Quincy Jones

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?