Guies de Londres (I)

20110814-132841.jpg

No ha estat fàcil trobar una guia de Londres en català. Entre tanta varietat, amb llibres cada vegada més especialitzats, he vist la de Cossetània Edicions (amb seu a Valls): pràctica, documentada i amb l’oferta de les visites obligades. A banda de les clàssiques (Trotamundos, El País Aguilar, Lonely Planet i Michelin), destaquen algunes ofertes més adaptades als nous temps: les guies per trobar un Londres més econòmic i viatjar amb nens.

Una vegada més, els dies previs al viatge, aquest comença a les guies, però també, i cada cop més a la xarxa, amb unes referències de blogs, webs i vídeos inacabables. I sobretot, amb la referència i el condicionant de les opinions dels usuaris. Tant esperit 2.0 acaba per tenir visibilitat als buscadors. I també, les aplicacions per als mòbils: les app de London per a l’iPhone ja estan molt pensades, especialitzades i preparades per ser venudes. Les aplicacions a la carta dón les guies del segle XXI.

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?