L’atractiu Covent Garden (XIII)

20110812-080620.jpg

El Covent Garden és el segon barri més famós de Londres després del Soho. Ubicat a la City of Westminster, té la curiositat que té la primera plaça pública de Londres, el Covent Garden Market data del 1640. És una zona molt turística per l’oferta que ofereix centrada en botigues, el mercat i els teatres (24). Per això, atrau més a un públic jove, on si pot entretenir fàcilment. A la mateixa Piazza, com encara s’anomena pel seu origen romà, ja no si ven verdura sinó que ara tot són parades i botigues comercials, amb un nou i gran referent: la botiga d’Apple que, de moment, és la més gran del món. Plena de gent com la Regent Street, si veuen molt joves que ràpid busquen un ordinador per connectar-se o preguntar a depenents (també joves) amb samarretes de color blau (sorprèn la tonalitat escollida). La botiga, ubicada en un xamfrà, aprofita molt la llum natural i destaca per una image molt neutre, amb domini de les columnes, amb mitja arcada i els típics rajols de color vermellós.

A més, a la zona hi ha el considerat el considerat com el primer teatre del món amb oferta anual (Theatre Royal Drury Lane), i el fins fa pocs anys l’hotel més luxós del món: el Savoy, que encara ho és de Londres i va ser el primer edifici del món en il.luminar-se elèctricament. Els seus còctels són els més famosos i -com no- resulten caríssims, amb reserves del prestigiós te de les cinc fetes amb molts mesos d’antel·lació. El preu del luxe i l’ostentació de qui s’ho pot permetre. Ah, i les habitacions en motiu dels Jocs Olímpics del 2012 ja estan totes reservades.

Covent Garden té altres atractius com la Royal Opera House, el Rules (el restaurant més antic de la ciutat, que data del 1789), el carrer de Cecil Court (pels seus establiments de llibres antics, que són una temptació per als col·leccionistes) i un dels pubs més antics de Londres, el Lamb and Flag, amb part de l’interior que es conserva de fa més de dos-cents anys. És curiós com molts establiments competeixen per ser els més antics per així tenir més fama i al mateix temps més guanys.

Totes aquestes referències les va donar l’Eduardo, un dels treballadors de l’empresa Londres en español, que ofereix visites a peu per la ciutat, tant gratuïtes com de pagament. Molt interessant haver provat l’experiència del Covent Garden. En les temàtiques de pagament, és clar, no podia faltar-hi la dedicada a Harry Potter.

20110812-082739.jpg

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?