“Rush Hour London”

by Eduard Batlle Rispau on 24 agost 2011

 

Rush Hour London from Chris Searson on Vimeo.

Després de les vacances a Londres, he buscat algun vídeo representatiu del viatge. Que pogués resumir les sensacions de l’estada. Al portal Vimeo, un referent per trobar vídeo creatius, he trobat aquest de Chris Searson. M’agraden aquests vídeos, de fet, cada vegada més. Hi ha treballs fantàstics sobre ciutats i empreses, però també d’altres amb relats de petites històries quotidianes. Aquest n’és un. Una manera d’explicar-te visualment i amb imatges ràpides, deixant anar la imaginació. Temps de concentració comunicativa, doncs aquest post intenta ser una mostra més. Pots recuperar sensacions, una vegada més amb l’esperit de ser compartides. Ah! I gràcies també a tots els qui em va fer arribar al correu alguna recomanació.

Música | Crazy # Grnals Barkley

Be Sociable, Share!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: