Visa pour l’Image: fotoperiodisme en estat pur

Arriba la 23a edició del Visa pour l’Image de Perpinyà, una exposició que és un referent per l’homenatge que ret al fotoperiodisme. Fa uns anys, la primera vegada que la vaig visitar, em va fascinar: convida a enamorar-te de la fotografia. I entendre com fotògrafs posen en perill les seves vides per captar els moments de tensió que viu el món. Aquesta edició tindrà un record molt especial per als fotògrafs Chris Hondros i Tim Hetherington, morts a l’abril en el conflicte de Líbia, i per a Lucas Dolega, assassinat a Tunísia.

Són un conjunts d’instants que intenten fer arribar al Primer Món com de convuls pot arribar a ser un conflicte o una tragèdia. Una imatge, un moment, un instant… que expliqui i resumeixi fets que van des del tsunami del Japó fins a les revolucions dels països àrabs. I et commouen. Ara, intento anar-hi cada edició. És una exposició única. Sempre agrairé la recomanació de Miquel Ruiz.

Música | Show me the light # Mystery Jets

 

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?