Danny Macaskill a “Industrial Revolutions”

Una vegada els vídeos de Danny Macaskill dalt de la seva bicicleta són una referència. Per originalitat, qualitat i esperit de superació. I al mateix temps, degut al seu èxit, una bona manera de donar-se a conèixer i divulgar una marca o una ciutat. Ara, torna amb Industrial Revolutions. Com va passar amb l’anterior, Way Back Home, probablement tindrà un gran èxit. Penjat a YouTube el novembre passat, ja ha arribat gairebé als 13 milions de visites. Una visió més de promoció de marca ben valorada per Red Bull, que com a empresa va donar suport a Macaskill en el seu trajecte d’Edimburg al seu poble Dunvegan, a l’illa de Skye.

Ara, en poc més d’una setmana, el vídeo ja té més de 2 milions de visites. I ha estat enregistrat durant vuit dies per a un documental de Channel 4 anomenat Concrete Circus. Us agradarà segur. Hi ha escenes que han necessitat més de 30 intents per arribar a definir l’espectacularitat de les proves, en les quals Macaskill ha requerit d’un gran concentració per no desmotivar-se després d’unes 100 repeticions.

Música | Glad You Came # The Wanted

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?