ServeisWeb, visió, negoci i excel·lència

by Eduard Batlle Rispau on 21 Setembre 2011

Tal com em va aconseller Gerard Darnés, l’empresa ServeisWeb de Fornells de la Selva, mereix ser visitada. Pionera, rendible i global és una referència en l’allotjament de planes web. Les xifres de volum són espectaculars: més de 50.000 clients i uns 4.000 servidors (entre virtuals i físics). Un edifici estrenat fa dos anys i que s’han creat per ser el màxim eficient com a centre específic, amb plans de serguretat que poden suportar nevades com les nevades del 2010, amb talls d’electricitat que poden durar una setmana. Xavier Serra és qui lidera el projecte (ideat el 1996, a Sant Feliu de Guíxols, però impulsat a partir del 2000) i qui té el mèrit d’haver sabut visionar i rendibilitzar aquesta empresa.

En temps de crisi, els seus resultats són brillants i l’aposta és clara: “el millor servei per als nostres clients amb la finalitat que se sentin segurs amb nosaltres.” Servidors a Catalunya i no en mans d’un tercer als Estats Units. Té clients escampats arreu del món, amb només 1% de la facturació que és gironina. No volem casos d’èxit global? Aquí en tenim un més. I per presumir-ne. Amb creixement sostenible i l’esperit de “reinvertir el 80% dels beneficis”. I el seu target en un mercat que només pot créixer. D’aquí la satisfacció per l’èxit i l’optimisme en el futur.

Música | This City # Patrick Stump

{ 2 comments… read them below or add one }

J Setembre 22, 2011 a les 16:11 pm

car

Xavier Serra Setembre 23, 2011 a les 12:52 pm

El terme car és molt genèric.
Suposo que quan dius car vols dir que el valor unitari Euros és superior a algun altre proveïdor amb el que compares.
Per poder valorar-ho, cal saber qui és aquest altre, quin servei compares, i la veritat del servei que t’està oferint aquest.
Sense tot això, el comentari teu és simple, vanal, i sense cap mena de propòsit positiu.
Estic disposat a parlar dels nostres preus i a comparar-los amb qui sigui, i veureu que en cap moment som cars, al contrari, la nostra relació qualitat-preu és de les millors del mercat.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: