ServeisWeb, visió, negoci i excel·lència

Tal com em va aconseller Gerard Darnés, l’empresa ServeisWeb de Fornells de la Selva, mereix ser visitada. Pionera, rendible i global és una referència en l’allotjament de planes web. Les xifres de volum són espectaculars: més de 50.000 clients i uns 4.000 servidors (entre virtuals i físics). Un edifici estrenat fa dos anys i que s’han creat per ser el màxim eficient com a centre específic, amb plans de serguretat que poden suportar nevades com les nevades del 2010, amb talls d’electricitat que poden durar una setmana. Xavier Serra és qui lidera el projecte (ideat el 1996, a Sant Feliu de Guíxols, però impulsat a partir del 2000) i qui té el mèrit d’haver sabut visionar i rendibilitzar aquesta empresa.

En temps de crisi, els seus resultats són brillants i l’aposta és clara: “el millor servei per als nostres clients amb la finalitat que se sentin segurs amb nosaltres.” Servidors a Catalunya i no en mans d’un tercer als Estats Units. Té clients escampats arreu del món, amb només 1% de la facturació que és gironina. No volem casos d’èxit global? Aquí en tenim un més. I per presumir-ne. Amb creixement sostenible i l’esperit de “reinvertir el 80% dels beneficis”. I el seu target en un mercat que només pot créixer. D’aquí la satisfacció per l’èxit i l’optimisme en el futur.

Música | This City # Patrick Stump

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?