Marta Carballo a Idees d’e-futur

Marta Carballo ha donat la seva visió sobre l’emprenedoria i el repte de trobar un inversor privat en la conferència que ha realitzat al Parc de la UdG dins el cicle Idees d’e-futur, que organitzem des de Catalunya Valley i s’engl0ba dins el projecte del Clúster-Tic Media de Girona. Carballo ha desenvolupat les diferents etapes del procés: des de la idea de l’impulsor del projecte o empresa fins a la decisió final de l’inversor privat d’apostar o no pel projecte. Carballo, que a partir d’aquest cap de setmana residirà a San Francisco per afrontar una nova etapa professional a Silicon Valley, ha detallat els punts de vista de cada banda, el perfil del jove emprenedor que vol potenciar i millorar una idea empresarial al business angel. Algunes de les conclusions de l’esmorzar-col·loqui, que ha tingut unes interessants reflexions finals d’Àlex Barceló en el “So what”.

  1. “Nosaltres som el líder del projecte i l’inversor privat ha de ser el soci de l’empresa i vol rendibilitat”
  2. “L’inversor ha de tenir clar que el nostre projecte és un model de negoci”
  3. “Si vols que algú aposti per tu, hauràs d’arriscar i demostrar-ho primer”
  4. “Com a emprenedor sigues sincer. Digues quants diners necessites i fins quan pots aguantar sense inversor”
  5. “Les negociacions emprenedor-inversor sempre han de ser win to win”
  6. “El 95% de les empreses moren abans dels 5 anys”
  7. “L’emprenedor és qui primer ha d’invertir diners al seu projecte, després els privat”
  8. “Els emprenedors de Silicon Valley no són millors que els d’aquí, però sí tenen un ecosistema que els fa millors!”

Música | Perfect10 # The Beautiful South

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?