Inauguració del centre Spurna

Avui s’ha realitzat la presentació oficial del Centre Spurna (iniciativa de VerticeIn, Barcelona Digital i el Parc Cientific i Tecnològic de Girona), que ha tingut una bona rebuda. En la seva posada en escena al parc, ha organitzat una jornada dedicada als “social media” per estimular el seu nou rol en l’entorn del complex. Ha tingut resso presencial a l’edifici Narcís Monturiol i, com era d’esperar, a la xarxa. Un objectiu complert i un gran repte per endavant per posicionar aquesta marca després de guanyar el concurs, en el qual s’entregava 1 milió d’euros del Plan Avanza. Els desitjo sort i que, malgrat temps de crisi, puguin complir els objectius  que s’han proposat, tant el seus promotors –amb Jordi Soler al capdavant– com els directius del parc.

Us deixo la presentació de la ponència sobre la Revolució Periodística (el PPT a Slideshare). Vull agrair la bona acceptació que ha tingut, també en l’àmbit del 2.0. Així que gràcies pel retorn. Ha estat estimulant!

Música | Trouble # Coldplay

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?