Comença el II #FiresGirona

Les primeres hores de concurs!

Amb el pregó del periodista Martí Anglada, des del balcó de l’Ajuntament, han començat les Fires de Girona del 2011. Amb les paraules inicials del pregoner, s’ha posat en marxa la segona edició del Concurs de Fotos a Twitter Fires de Girona. Durant aquests deu dies, esperem les vostres fotografies amb l’etiqueta #firesgirona a Twitter. Us recordem que s’acabarà el diumenge 6 de novembre amb els focs d’artifici. Agraïm el vostre suport i esperem que ens ajudeu a millorar el nombre d’imatges que vam rebre l’any passat. A veure si el 2011 ens acostem a les 500!

Us informem que el dimarts 15 de novembre anunciarem els guanyadors/es. Molta sort a tots els participants/es! En els propers posts us anunciarem més novetats i alguna sorpresa…

Música | Vull voler volar # Pulpopop

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?