Idees d’e-futur 9. Marta Carballo

by Eduard Batlle Rispau on 4 novembre 2011

La valoració del IX Idees d’e-futur amb Marta Carballo com a convidada al Parc de la UdG, a través del resum elaborat per l’Àngel Rufí. El proper acte que organitzarà Catalunya Valley dins el projecte del Clúster TIC-Media de Girona, serà el dimecres 16 de novembre amb Marta Martí, empresària de l’agència Tribu Respira 2.0 i presidenta de l’Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC), que analitzarà el moment actual de l’emprenedoria en el context de crisi i canvi de paradigma. La conferència durà per títol: “Actor o espectador? Qui vols que escrigui el guió de la teva pel·lícula?”

Música | Invisible # Skylar Grey

Be Sociable, Share!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: