Un futur més digital, interactiu i hibridat

Un vídeo futurista de Microsoft que exposa com la tecnologia del futur ajudarà a les persones fer un millor ús del seu temps, centrar la seva atenció, i enfortir les relacions, mentre que podrà fer les coses sobre el treball i la llar durant el seus trajectes personals. Una visió que, malgrat els canvis, no sembla massa llunyana i que evidencia que ens esperem temps en els quals la Revolució Digital encara aportarà una nova dimensió en el nostre dia a dia. Rutines d’acció en pantalles personals i professionals, amb una internet més de les “coses”.

Una idea: el smartphone cada vegada serà més interactiu, més connectat a tot allò que ens envolta i agrada (3.0), amb molta més realitat augmentada, i potser tindrà molt menys ús telefònic (vídeo orientatiu). El motiu de la seva creació tindrà un sentit molt més secundari. Una societat cada vegada més líquida, eficient i que hibridarà vida personal i laboral en els terminals de consum. Una visió: tot (aparells) i tots (persones) progressivament més connectats i informats.

Música | You and I # Wilco

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?