L’arribada a ServeisWeb

by Eduard Batlle Rispau on 21 Novembre 2011

Ha estat una gran experiència l’entrada a ServeisWeb, tot un món empresarial per descobrir. M’he sentit molt ben rebut i és una satisfacció poder-ne formar part de l’staff. Després de pràcticament 20 anys al grup El Punt, en el qual em sento afortunat d’haver après tant i deixar-hi bons amics, afronto un nou repte personal amb l’objectiu de promoure la nova companyia en l’àmbit media i 2.0. Tenim moltes idees per convertir en projectes i s’han d’anar planificant per dimensionar la filosofia de l’empresa que ha ideat Xavier Serra. I és motivador! Idees, planificació, valors, objectius, reptes, execució… espero poder anar explicant-les.

Som 14 treballadors implicats per ajudar a créixer aquesta empresa, que es basa en l’allotjament de servidors i que té un prestigi tant local com global. Companyies de renom i també les empreses petites avalen l’èxit de ServeisWeb. Des de Fornells de la Selva a escala global, amb una idea executiva que ara encara vol avançar més. I n’estic convençut que pot ser així. De moment, em sento molt agraït per la confiança de Xavier Serra i per entrar i començar ja a planificar el 15è aniversari: serà el divendres 16 de desembre i serà una jornada de portes obertes. Hi esteu tots convidats!

Música| Everybody is free # Buz Lurmann

{ 4 comments… read them below or add one }

Jaume Novembre 21, 2011 a les 8:59 am

Hola Eduard,

Sempre he pensat que una manera de seguir creixent es intentar aprofitar els trens que ens passen, jo ho vaig fer fa més de 20 anys i desde llavors he estat un freelance més, amb els avantatges i inconvenients que això comporta, però això es el que fa que lluitis cada dia per a tu i per als teus. Es la manera coneguent coses noves. Segur que aquesta nova etapa professional i personal que acabes de començar serà un èxit.

Molta sort company

Eduard Batlle Rispau Novembre 21, 2011 a les 20:54 pm

Hola Jaume!

Moltes gràcies pel teu comentari. M’han fet il·lusió les teves paraules en un moment com aquest. S’acaba un passat i comença un nou present amb la màxima satisfacció i empenta. Espero que tot et vagi molt bé i que et sentis afortunat amb tot allò que et motival.

Abraçada!
Eduard

David Novembre 22, 2011 a les 21:51 pm

Et desitjo molt bona sort en aquesta nova aventura. No són temps fàcils, però sí són temps d’oportunitats. I una persona amb el teu talent i il·lusió segur que en sabrà treure’n profit.

Una abraçada!

Eduard Batlle Rispau Novembre 22, 2011 a les 23:00 pm

Moltes gràcies David!
Agraeixo molt les teves paraules. Com sempre, fent pinya!

Seguim i com sempre, ànims i endavant!

Eduard

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: