L’arribada a ServeisWeb

Ha estat una gran experiència l’entrada a ServeisWeb, tot un món empresarial per descobrir. M’he sentit molt ben rebut i és una satisfacció poder-ne formar part de l’staff. Després de pràcticament 20 anys al grup El Punt, en el qual em sento afortunat d’haver après tant i deixar-hi bons amics, afronto un nou repte personal amb l’objectiu de promoure la nova companyia en l’àmbit media i 2.0. Tenim moltes idees per convertir en projectes i s’han d’anar planificant per dimensionar la filosofia de l’empresa que ha ideat Xavier Serra. I és motivador! Idees, planificació, valors, objectius, reptes, execució… espero poder anar explicant-les.

Som 14 treballadors implicats per ajudar a créixer aquesta empresa, que es basa en l’allotjament de servidors i que té un prestigi tant local com global. Companyies de renom i també les empreses petites avalen l’èxit de ServeisWeb. Des de Fornells de la Selva a escala global, amb una idea executiva que ara encara vol avançar més. I n’estic convençut que pot ser així. De moment, em sento molt agraït per la confiança de Xavier Serra i per entrar i començar ja a planificar el 15è aniversari: serà el divendres 16 de desembre i serà una jornada de portes obertes. Hi esteu tots convidats!

Música| Everybody is free # Buz Lurmann

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?