Update 7: actualització d’idees

by Eduard Batlle Rispau on 23 Novembre 2011

L’Update que promou Infonomia és sempre una pluja d’ides que serveix per apropar a l’espectador a les últimes tendències. El número 7 va ser un càrrega més d’dees de noves tendències que tenen èxit en diferents àrees i punts de la Terra. Els dos protagonistes, Alfons Cornella i Antonella Broglia, van destacar una vegada més la seva creença en el concepte de co-society, amb la hibridació entre empreses per trobar noves fòrmules més innovadores, sostenibles i competitives. Amb temàtiques de 10 minuts dedicades al Brasil, la gestió del temps, la visualització de dades, la revolució dels sitemes de pagaments…

Cornella fa temps que defensa aquesta visió i ara, en temps de crisi, encara pot tenir més bona rebuda. No és fàcil resumir deu ponències tan denses, però una vegada més, cal llor el seu esforç per obrir ments, estimular les idees i buscar generar més competivitat en els protagonistes del territori a través de conceptes i experiències que són interessants, innovadores i motivadores. Alguns dels apunts a través de tuits dels assistents amb l’etiqueta #Update7.

Música | Fire # The Submarine 

 

{ 1 comment… read it below or add one }

Hlektra Agost 12, 2014 a les 23:07 pm

aleeeeee . jo ahir vaig tindre un dia tan tan que no em vaig fixar ni en quin dia era!El 6/06/06 estare9 me9s anttea M’agrada el teu blog, amanida.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: