El relat final del I cicle Idees d’e-futur

by Eduard Batlle Rispau on 5 Desembre 2011

El darrer vídeo resum del cicle Idees d’e-futur, que dimecres va tancar el 2011 amb la temàtica dedicada a càpsules anticrisi, amb la participació de disset emprenedors gironins. Durant aquests 11 mesos d’any, han passat una sèrie d’emprenedors pel Parc de la UdG que hem intentat, des de la consultora Catalunya Valley (perfil a twitter), que busquessin més les oportunitats i apostessin més per l’optimisme que pel desànim sobre el mal moment de la crisi. Visió constructiva i en positiu per generar idees i projectes.

Una vegada més, gràcies al Clúster TIC Media de Girona, a tots els assistents pel suport durant les jornades al Parc i als internautes per la vostra participació a la xarxa. Al final, queda la feina feta -tots els relats en vídeo fets per l’Àngel Rufí– i el suport dels ponents que han assistit al cicle -més la participació d’emprenedors i empreses del territori-, que són aquests:

  1. Xavier Verdaguer
  2. Jordi Llompart
  3. Ronald Friendlander
  4. Genís Roca
  5. Xavier Pascual
  6. Ferran Güell
  7. Antoni Flores
  8. Anna Escoda
  9. Marta Carballo
  10. Marta Martí

Música | Don’t Look Back in Anger # Devendra Banhart

{ 1 comment… read it below or add one }

ilfdmougyz Març 9, 2021 a les 21:47 pm

Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

Leave a Comment

Previous post:

Next post: