Cultura del vi, motor econòmic, ADN de país

Visita al Celler Hugas de Batlle a Colera. Dia de tardor esplèndit i amb tramuntana inclosa. Una experiència molt interessant per valorar la DO Empordà i una de les vinyes que té molta història per la tradició familiar i al mateix temps reneix amb força. La visita guiada i el tast final de tres vins (Coma Fredosa 2008 i 200 9 i Falguera 2009) ha servit per comprovar la identitat de la vinya i alhora la força que aporta aquest territori al raïm. Terra de vent amb identitat, brisa constant, sals de mar, sòl sec i fort… un conjunt de característiques que al final es resumeixen en el lligam que uneix el que es veu a les finques amb el que acabes degustant. Vins amb personalitat, recorregut, aromàtics i amb grau: són el que aquestes vinyes poden donar. I és un bon producte per promoure territori, país i indentitat, Una hibridació que confirma que la DO Empordà té vinyes de qualitat, prestigi i que és l’hora de fer marca i donar més empenta a la nostra economia.

Al final, com a conclusió, un bon vi es fa amb un bon raïm.

Música | Private Caller # Sondre Lerche 

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?