La tradició i el mestissatge de Londres

Va ser emotiu veure com ahir Londres es preparava per al gran dia per retre un homenatge a les víctimes de les grans guerres. Una tradició que es manté any a any i que simbolitza el record pels qui van deixar la vida en la defensa del país (Sky News). És un ritual que commemora el país i que es transpira en l’ambient a causa de les roses que la majoria tenen penjada al pit durant uns dies. I l’acte més protocolari va ser dissabte a la nit, amb la desfilada dels vells militars retransmesa en directe per la televisió, i la d’ahir, amb la reina Elisabeth a la part històrica de la ciutat. Un llegat de la història que constrata amb el mestissatge cada vegada més visible a la gran urb. Són gairebé set milions i mig d’habitants concentrats en una gran densitat, però és imparable la multiculturalitat que té el centre de la ciutat. La part més turística ja demostra que, a excepció dels històrics edificis, Londres ja és una ciutat que va més enllà del cosmopolitisme. És una concentració de cultures a petita escala i que per tenir èxit es basa en el civisme, la integració i el respecte. I a mida que passen els anys, ho va aconseguint amb l’esperit de mantenir viu l’orgull i el sentiment londinenc i de país.

Música / When You Were Young # The Killers

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?