Mataró innova

Va ser una satisfacció representar l’Associació Stic.cat a Mataró, en la distesa taula organitzada per parlar sobre blocs i la nova comunicació 2.0 a través dels diaris personals. Ser escollits entre uns referents com Saül Gordillo, Marc Vidal, Carlos Guadián, Oriol Ferran, Josep Barri i Margalida Capellà demostra una vegada més el ressò dels Premis Blocs Catalunya i la primera edició feta a Girona.  Durant la conversa interactiva, els blocaires van exposar els seus punts de vida sobre les experiències d’aquests anys i la repercussió de la interactuació que genera la xarxa. A més, amb la inesperada però breu intervenció d’Alana Moceri, que va demostrar la importància de la xarxa en la victòria d’Obama a través del ciberactivisme.

L’Innova 360 (web i bloc, fet per Oriol Ribet) és una demostració més que el Maresme vol impulsar les inèrcies de la comarca i posicionar-les dins la nova Revolució Digital que neix amb el canvi de segle. De fet, el Maresme sempre ha tingut un rol important en la història de Catalunya, sobretot, en el procés de transformació industrial. Dos segles després, el Maresme que divideix Girona i Barcelona demostra aquest esperit emprenedor que evidencia que vol tornar a ser un referent.

Els inicis sempre són complicats, difícils, però cada vegada més les societats són més digitals i els ciutadans aposten per les TIC en la vida diària. Ahir a la tarda estava ple de joves a la cèntrica i gegant carpa. I el fenomen és imparable. És per això que l’Innova 360 segur que creixarà a mida que progressi la comarca dins aquesta nova revolució tecnològica basada en el coneixement. I estic convençut que ho farà perquè a l’acte d’ahir hi havia alcaldes maresmencs, no només amb bloc, sinó amb ganes d’escoltar -important- i amb l’esperit de creure en aquest canvi. Una sensació de creences sense reticències i amb esperança. Així es progressa.

Música / Let It Shine # Zucchero

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?