Un altre ridícul de Bono

José Bono ha tornat a fer el ridícul a causa d’un micròfon molt ben situat. Unes imatges que el tornaran a deixar en evidència, tal com ha passat en altres ocasions amb ell i altres polítics, que no han valorat si tenien un micròfon a prop o mal apagat. Bono té un punt castizo que potser agrada a les Espanyes però trobo que és un polític que ja està de tornada i que el millor que podria fer és intentar passar desapercebut. Però, probablement, encara té aspiracions i una presidència del Congrés li és poca cosa quan pretenia ser el president de l’Estat. Ara bé, en defensa seva, en aquestes últimes declaracions finals tota persona que es vol o es dedica a la política ha de ser saber o sap que té molta raó. Començant per aquí mateix, a l’Ajuntament de Girona, i passant pel Parlament fins arribar el Congrés, les punyalades polítiques passen molt més entre polítics del mateix partit que no dels rivals. I de “santes i dolents” sempre n’hi haurà a la política i a la vida real.

Música / Better Togheter # Jack Johnson

PD: Hulu, la televisió del futur. Serà instantània i inacabable.

PD2: Un anunci sensacional de la cervesa Guinness.

PD3: Jordi Porta fa el salt a Twitter. Benvingut al món dels microblocs.

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?