L’exemple d’un e-convent a Écija

Les mares carmelites descalces del convent de San José d’Écija estan aconseguint un gran ressò mediàtic gràcies als vídeos que han penjat al seu canal de YouTube. Aquesta obertura del convent a la xarxa demostra una vegada més la universalitat de la comunicació a Internet, ja que d’ençà que van dur a terme aquesta iniciativa han rebut milers  de consultes al canal de televisió i el web, visites a la mateixa seu i moltes trucades. Fins i tot, una novícia després de tres anys! En el vídeo, que han realitzat uns coneguts de la mare superiora, s’explica com és la vida en el convent i es vol transmetre el missatge del per què de la seva convicció espiritual i religiosa, però sense mostrar amb els primers plans la vintena de residents.

L’èxit d’aquesta promoció, que sembla impensable, demostra les possibilitats que ofereix la xarxa a un molt baix cost i com transforma la Revolució Digital a la nostra societat. Un únic emissor, un sol canal i un missatge dirigit a milers de receptors. És la nova comunicació. Les mares carmelites és probable que mai veuran el vídeo a internet però ja poden presumir de tenir un e-convent. I ser monges virtuals en la distància.

Música / The Song of the Sun # Mike Olfield

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?