“Twitterexperiència” al parc de la UdG

STIC.CAT va organitzar ahir el tercer esdeveniment com associació després dels Premis Blocs i l’entrega de quinze ordinadors a Càritas oferts per Caixa Girona. La idea va ser la de convidar els twitters catalans per saltar de la virtualitat a la realitat a través d’una visita al Parc Científic i Tecnològic de la UdG. I la direcció del complex ens va oferir un tracte excel·lent al llarg de les dues hores en què va constar la visita. Pere Condom, director del parc, Miquel Duran, vicerector, el degà de Medicina, Ramon Brugada (una referència mundial de la mort sobtada) i Rosa Picola, com a organitzadora, ens van obrir les portes dels edificis a la quarantena de persones que ens vam aplegar.

Primer vam visitar un laboratori de robòtica submarina, després una spin-off biotecnològica sorgida de la pròpia universitat com és Microbial i, per últim, va ser el mateix Brugada qui ens va detallar els plans de la nova facultat de medicina, els pioners plans educatius que inicien amb el Procés de Bolonya, a més de veure el seu laboratori (en la imatge). Finalment, la trobada es va completar amb un aperitiu en un dels bars-restaurants del complex.

En global, va ser una demostració que el Parc Científic i Tecnològic és un projecte de territori i de país i que avança cada dia en la direcció que es mou la nova societat del coneixement dins la Revolució Digital, la tercera que pateix el món després de l’agrícola i la industrial.

Música / Angel of Harlem # U2

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?