Com vendre l’hereu a la corona

La imatge de La Zarzuela mostra com la reielesa també sap utilitzar el màrqueting mediàtic i adaptar-se als nous temps. És la millor manera de vendre un producte en un territori delicat i, a més, les forces locals ho accepten i juguen el joc després d’un mal capítol que a cap dels protagonistes interessava. Després del Rei comencem a tenir clar que aviat ha de venir l’hereu Felip, que ostenta les ciutats d’Astúries i Girona. La primera no és problema com a príncep, però la segona, sí. Per tant, la maquinària monàrquica ja s’ha posat en marxa amb la complicitat del poder i s’ha canalitzat la futura abdicació a través d’una fundació. I mentrestant, els gironins ens hem de deixar enlluernar en els objectius de la fundació -lloables- i no en la seva gran finalitat.

Música / Stay  # U2

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?